­

IMG E7126

Cykelrejse med Bravo Tours og Nicki Sørensen til Mallorca
den 13. april til den 20. april 2024

Cykeltur på Mallorca
Rejsen er fra lørdag til lørdag, hvor vi har 6 dage med cykelture.

Vi bor på hotel sammen i kystbyen Alcudia, som ligger på den nordlige del af Mallorca. Lige netop der er vi på kort tid ude i smuk natur, og vi har super fine stigninger.

Cykelrejse med Bravo Tours og Nicki Sørensen til Mallorca
den 13. april til den 20. april 2024

Cykeltur på Mallorca
Rejsen er fra lørdag til lørdag, hvor vi har 6 dage med cykelture.

Vi bor på hotel sammen i kystbyen Alcudia, som ligger på den nordlige del af Mallorca. Lige netop der er vi på kort tid ude i smuk natur, og vi har super fine stigninger - lige fra udsigtspunktet Formentor,som ligger lidt nord for, hvor vi bor, Puig Major-stigningen, når vi skal ud på de lange ture.

Ved hotellet er der også en badestrand af topkvalitet, så vi kan slappe af og hygge, når vi ikke cykler.

Vi deler os op i grupper efter niveauer, så der er en gruppe for dem, der gerne vil køre lidt hurtigere, og grupper hvor tempoet er mere behageligt. På cykelturene stopper vi for at spise frokost. Turene er mellem 60 og 140 km, og det bliver en blanding mellem bjerge og fladt terræn. Hvis der er nogen, som i løbet af ugen hellere vil køre en lille ¨cafe-tur¨, så er der selvfølgelig også plads til det.

Vi har en dansktalende cykelguide i hver gruppe, og inden hver tur går vi igennem dagens rute. Samtidig er der GPX-filer klar, så du kan lægge ruterne ind på din cykelcomputer, hvis du har sådan en.

Område / Hotel / Indkvartering:
Du bor i kystbyen Alcudia, der med bjergene på den ene side og lavlandet på anden danner den perfekte ramme for ferien.

Viva Eden Largo Lejligheder er et 4-stjernet hotel, som er et stort hit blandt vores gæster, og mange vender tilbage år efter år – for på Viva Eden Lago holder man ganske enkelt en dejlig ferie! Det skyldes ikke mindst den gode placering tæt på den fantastiske sandstrand. Et håndplukket Bravo Favorit-hotel*, fordi hotellets rammer og serviceniveau sikrer ferieglæde for alle.

Hotellet har et rigtigt fint poolområde med solsenge og parasoller til fri afbenyttelse, så du rigtig kan nyde dagen under den mallorcanske sol.

Sådan bor du: I bor i rummelige 2-værelses værelses lejligheder med balkon/terrasse, separat soveværelse med to senge, opholdsrum med tekøkken og sovesofa til opredning, mindre spiseplads, samt bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Tekøkkenet indeholder køleskab, håndvask, mikroovn, el-kedel, brødrister og kogeplader. Der er desuden aircondition, tv, telefon, safebox (mod gebyr) og gratis WiFi. 2-værelses lejligheder = 38 m2

Om Nicki Sørensen

Jeg er født i 1975 og har været professionel cykelrytter i 16 år fra 1999 til 2014. Jeg kørte 14 år for Bjane Riis’ CSC/Saxo Bank. I den periode deltog jeg i verdens største cykelløb – alt fra Paris-Roubaix til Tour de France, hvor jeg deltog 10 gange og vandt en etape i 2009.

Efter den aktive cykelkarriere sluttede, forblev jeg i cykelsporten som sportsdirektør for forskellige professionelle cykelhold. I 8 år har jeg brugt min erfaring på at hjælpe de nye generationer af cykelryttere med at opnå deres drømme i cykelsporten.

Når jeg er på cykelrejse, så er det nydelsen og hyggen for gæsterne, som er i højsædet. Der skal være en hyggelig stemning på cykelturen, hvor vi tager os tid til, at alle får en dejlig oplevelse og har det sjovt med at køre på nogle ruter, hvor vi er et med naturen. Når vi ikke cykler, så skal vi nyde hinandens selskab med god mad og drikke. 

Prisen inkluderer:

  • Fly København/Billund /Aalborg
  • Ophold: Viva Eden Lago - inkl. halv pension – morgenmad og aftensmad
  • Dansktalende rejsevejleder
  • Bagage 15 kg. + 5 kg.
  • Bustransfer til/fra hotellet
  • 6 dage på cyklen med dansktalende cykelguider.
  • En bil i området hvor vi cykler, som kommer indenfor kort tid, hvis der er problemer med cyklerne.
  • Cykelmekaniker som hjælper med reparationer efter turene.

Mulige tilkøb: 

  • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
  • Rejseforsikring: 349 kr.
  • Mad ombord på flyet: 200 kr. t/r.
  • Cykeltransport med lastbil – opsamling i Herning og Ishøj – 1250 kr.


PRIS pr. person kr. 9.999  i delt 2-værelses lejlighed.


PRIS ved en person kr. 10.499 i  1-værelses lejlighed.

For yderligere informationer kontakt Bravo Tours, gruppeafdeling 96 27 37 77

Tilmelding kan ske her

 

­